Webstock 2017 te așteaptă la cea de a-X-a ediție! Vii?

Webstock

Webstock 2017, cel mai mare eveniment dedicat social media e pregătit să-ți aducă în prim plan noile tendințe din mediul digital.Comunitatea online își dă întâlnire pe 29 Septembrie, la JW Mariott Hotel, București.

Ce faci când ești pasionat(ă) de social media și online?

1. Joci rolul de detectiv. Mergi pe urmele influencerilor, bloggerilor preferați. Le urmărești fiecare miscare și iei notițe. Aduni indicii, salvezi piste, care să te ajute să-ți croiești un drum în mediul online.
2. Participi la Webstock 2017, ediția a-X-a.
Ca blogger acreditat, pentru prima dată. Mi-a luat cam mult timp , să mă decid. Poți solicita și tu o invitație, accesând pagina.

Eu nu-ți dau motive, îți ilustrez situațiile care m-au făcut să-mi dau seama, că am o atracție pentru social media și online.

Publicitate, prea multă publicitate!
Cu siguranță, ai auzit măcar o dată aceste vorbe…însă, nu și de la mine. Dacă pentru alții, reclamele reprezintă un motiv de a da “swipe” programului urmărit, în ceea ce mă privește, lucrurile stau diferit. Eu le-aș pune în modul “PAUSE” pentru a le putea analiza mai bine. La clipurile de pe Youtube, mai apelez la “SKIP”, când nu-mi prezintă interes ad-ul respectiv.

Social media este într-o continuă reinventare.
Uneori, afacerea ta online nu mai funcționează dupa aceeași rețetă, pe care să o poți aplica, la nesfârșit. Se cere o reîmprospătare a ingredientelor, o reevaluare a costurilor și o prioritizare a obiectivelor.Odată ce-ți cunoști publicul, vei ști ce să livrezi la momentul oportun.Publicul consumator vrea diversitate, s-a suprasaturat de aceeași conținut, împachetat în alt ambalaj.
O strategie, o campanie ce a funcționat în afacerea cuiva, nu poate fi universal aplicabilă și în cazul tău. Mai mult decât atât, să te aștepți la aceleași rezultate. Cum au reușit alții? Aflii poveștile lor la Webstock.

Dana Rogoz, Vlad Petreanu, Lucian Mândruță, George Buhnici sunt doar câteva persoanele publice, care vor pune în lumină ultimele noutăți în materie de social media.
Ediția din acest an este organizată de Evensys și Vodafone. Partenerii evenimentului sunt: Bitdefender, Mc Donald’s, Raiffaisen Bank, LG, Beck’s și Siviero Maria.

Agenda Webstock:
Ziua va debuta cu trei conferințe. Una cu acces general organizată în sala mare, iar altele două, unde vei avea posibilitatea de a-ți alege speakeri preferați.
De la ora 19:00 se va desfășura Gala Webstock Awards. Timp de 2 ore, se vor acorda premii pentru cele mai creative proiecte din social media. Poate, unul dintre cele mai dorite premii la categoria “Online Personality of the Year”, unde vor fi recunoscute personalitățile, care au avut impact în comunitatea online și blogosferă.
Mereu am susținut și incurajat ideile creative, ce reușesc a scrie “altfel” povestea în online și nu numai. Dacă ești ești și tu, o astfel de persoană, te invit să nominalizezi acele persoane / proiecte, care ți-au atras atenția. Propune aici, până pe 8 septembrie.

M-am cam lungit cu vorba și nu doresc să te plictisesc. Daca nu te-ai decis, nu pierzi, dar nici nu câștigi. Însă, un lucru e sigur, nu se compară cu experiența de a fii prezent la eveniment. Cu toate că, poate fi urmărit și pe platforma Webstock.
Decizia e ta: Fă saltul, din online în offline și vezi ce se întâmplă!
Fiind cea de a-X-a ediție, mă aștept să fie o ediție de 10.