Top 5 resurse foto gratuite pentru blog

fotografii gratuite

Fă-te remarcat în blogging și social media! 

Când alegem să cumpărăm o carte, ne uităm mai întâi la copertă, corect? Sau cel puțin, așa procedăm majoritatea dintre noi. Dacă ne atrage vizual, mergem mai departe și răsfoim paginile cu conținut. Însă, uneori ne pierdem printre rânduri și prea mult text. Simțim nevoia de un “break image” , care să spargă blocul de cuvinte.
Cum se spune: ” O imagine face cât o mie de cuvinte”. Da, dar una bine aleasă și nu aruncată la întâmplare.
Așa stau lucrurile și-n cazul blogului sau postărilor din social media. O imagine e menită să spună o poveste, astfel încât să se potrivească contextului dat.

Când cuvintele lipsesc, lasă imaginile să vorbească.
Degeaba ai un text calitativ, dacă imaginile sunt de o calitate indoielnică, șterse sau total nepotrivite subiectului abordat.

În ceea ce urmează, vă voi prezenta TOP 5 resurse foto gratuite pentru blog. Ordinea e pur aleatorie.

Pixabay.com
Fotografiile și clipurile nu implică drepturi de autor, fiind sub licența Creative Commons. Acestea pot fi utilizate atât în scop personal, cât și comercial.
Nu necesită crearea unui cont. Însă, dacă se dorește salvarea imaginilor la rezoluție maximă , se va solicita acest lucru.
Poate fi accesat online de pe computerul / laptopul personal sau prin intermediul aplicației disponibile atât pentru Android, cât și pentru IOS.

imagini gratuite

Unsplash.com
O comunitate de fotografi ce pun la dispoziție imagini la calitate HD pentru uz liber, modificare, distribuire etc. Acestea pot fi descărcate , doar prin înregistrare pe site. Menționarea autorului sau a sursei vine ca și un suport, susținere oferite acestora.

imagini gratuite

Lifeofpix.com
Site-ul pune la dispoziția utilizatorilor, fotografii la o calitate superioară, pentru descărcare, distribuire în mod gratuit. Acestea sunt structurate pe categorii generale: Life, Food, City, People și altele. Nu necesită autentificare pentru download.

imagini gratuite hd

Stocksnap.io 

O colecție impresionantă de fotografii la cea mai înaltă calitate. Varietate de teme. Poți vizualiza care sunt cele mai descărcate, precum și cele mai vizionate imagini.

imagini gratuite

Gratisography.com
Fotografii de înaltă rezoluție, fără restricții Copyright sau de atribuire.Însă, se apreciază dacă este menționat acest lucru.

imagini gratuite

Tu ce folosești?