Gerovital Stop Acnee, focus pe tenul tău!

acnee

E vital în ziua de azi să-ți faci selfie, însă e la fel de vital să-ți păstrezi tenul curat și sănătos.În vremurile în care trăim, alimentația, stresul și alți factori externi contribuie la problemele zilnice cu care se confruntă tenul.
Gama Gerovital te susține în lupta cu inamicii acestuia.Armele sale sunt produsele cu ingrediente de ultimă generație. Convinge-te și tu, după ce le-am supus la test!

Lumina, prieten sau inamic?
Pentru un selfie reușit, căutăm cea mai bună sursă de lumină.Dar ce ne facem atunci când aceasta devine din prieten, inamic. Mai ales, când pune în lumina reflectoarelor, blitz-ului, coșurile, petele roșii sau punctele negre.
Soluții sunt, dar nu din cele mai “sănătoase”. Ne scapă virtual, dar în realitate, tot rămân. Așadar, vom avea o fotografie cosmetizată fără coșuri, dar un ten cu aceleași probleme. De ce să nu recunosc, mai apelez și eu la astfel de “artificii”, dar nu în exces.

De când ne cunoaștem? Să fie vreo câțiva ani

Încă din perioada adolescenței, mă confrunt cu un ten mixt spre gras. Implicit, acesta aduce cu sine sebumul și apariția punctelor negre. Nici acum nu am scăpat, pot spune doar că s-au mai ameliorat. Acneea mea are faze de tranziție, ca și anotimpurile.Am perioade, când mă părăsesc, măcar de s-ar usca, dar se țin ca amprentele pe tenul meu.Nu mai zic, de acele momente cheie ale lunii( fetele vor ști despre ce vorbesc), când se produce “explozia” de coșuri. Până nu-și fac “efectul”, nu dispar, nici leac.
Dar nu disper, mai apelez la un leac, care sper să nu dea greș: Gama Gerovital Stop Acnee

Gama Gerovital s-a reinventat. Reinventează-ți și tu tenul cu aceste produse eficiente. Îmi vei spune apoi, dacă a meritat sau nu. Să le luăm în ordine și să facem prezentările:

Domnișoara “Purificare” , domnișoara “Tratare” și domnișoara “Camuflare” stau la rând pentru a participa la concertul de la Operă.
S-au îmbrăcat, s-au dichisit și s-au prezentat la orele deschiderii spectacolului. Dar nu erau doar ele, ce așteptau la rând. Mare le-a fost mirarea, când i-a observat de la distanță pe domnul “Coș”, domnul “Puncte negre” și domnul “Sebum”.
-Buna seara! Nu mă așteptam să vă găsesc și aici. Măcar în acest loc, credeam că scap de voi.
– Nu puteam să ratăm o asemenea ocazie.Dar ce ingrediente folosiți de vă mențineți așa frumoase?
-Cele mai eficiente.Doriți să le aplic și în cazul vostru?
-Nu știu dacă încercarea dvs are rezultat, vă sfătuiesc să nu insistați.
-Ba insist, dacă tot m-ați provocat.
– Doar am lansat o întrebare…
– Iar eu o văd ca și pe o provocare.
Ecoul cuvântului “provocare” le-a adus și pe celelalte două prietene nedespărțite.Rândul începea să se mai rărească.Domnii inestetici și-au atribuit primele locuri.
– Foarte “educat” din partea voastră să nu cedați domnișoarelor locul. Deja m-am obișnuit cu “nesimțirea” voastră, nu mă mai miră.
– Aici în față, e prea multă lumină. Ne-am gândit să nu vă eclipseze frumusețea.
– Vai, ce drăguț… nu știu ce planuri mai aveți și de data aceasta, dar poate o să aveți ceva “bețe-n roate”.
– De la voi? Nu mă face să râd!
– Cine râde la urmă, râde mai bine! Așa că nu ne subestima. Ultima dată, s-a lăsat cu urme…
– Urme? Eu zic mai bine să faci pașii.
– Imediat…în ordinea corectă.
Cele 3 prietene: Curățare, Tratare și Camuflare și-au pus în aplicare “tratamentul” pentru astfel de specimene ieftine.

Gerovital
Deci, nu vă îngrămădiți. În ordinea de pe etichetă:

Pasul 1-domnișoara “Curățare” utilizează gelul spumant purifiant pentru a asigura o spălare blândă prin eliminarea impurităților și excesului de sebum.

Pasul 2-domnișoara “Acțiune” e pusă pe fapte mari. Și-a pus în gând să-l elimine pe domnul “Sebum” și să elimine aspectul lucios al pielii.

Pasul 3-domnișoara “Mascare” se concentrează pe ameliorare. Vine ca un efect calmant, după ce s-a cam “înroșit” situația.

Totuși, am lăsat treburile nefinalizate, domnul “Puncte negre”, crede că a scăpat așa ușor. Pe el, l-am lăsat mai la sfârșit, ca să-i acord timpul cuvenit. Am găsit produsul care să-i vină de hac, parcă conceput special pentru el.

Poate vă întrebați, ce s-a întâmplat cu concertul de la Operă.Cine a mai avut timp de concert, când s-a dus o luptă cu inamicii tenului. Însă, cele trei prietene de nedespărțit și-au atribuit primele locuri la propria operă: Gerovital Stop Acnee, focus pe tenul tău.

Avem spectatori interesați? Cumpără-ți biletul pentru ten curat și o piele frumoasă. Cuvintele de mulțumire, după.

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog.