Epil Specialist, te scapă de părul nedorit!

gama produse Neo Derm

Un nou centru de epilare definitivă te așteaptă și în Galați. Epil Specialist – Vanity Line este un brand, cu peste 20 de ani experienţă în epilarea cu laser diode.
Zilele acestea am fost la salon pentru a testa epilarea definitivă cu laser diode, unde am mai aflat și câteva informații suplimentare, pe care vi le împărtășesc și vouă, în cele ce urmează. Trebuie să recunosc, că la început, am fost puțin sceptică , în ceea ce privește durerea resimțită în momentul epilării. Știindu-mă cu pielea mai sensibilă, “bucurându-mă” de iritații și acele bubițe inestetice după epilarea clasică, experiența o pot descrie ca fiind plăcută. Vei fi întâmpinat(ă) de un personal amabil, pregătit să-ți ofere toate informațiile, de care ai nevoie.

Epic Specialist utilizează ca și echipament de epilare, aparatul cu laser FLASH X-PRESS, produs în Italia. Acesta este un dispozitiv performant, de ultimă generaţie, nedureros, destinat tratamentelor pentru epilare cu laser diodă de mare putere, adâncime de penetrare 808 nm, cu un aplicator cu 5 milioane de pulsuri. Totodată, procedeul conferă o piele delicată şi netedă, fără a produce inflamații sau foliculită.

epil specialist

Ce este laserul diodă și cum funcționează?
Laserul pătrunde în straturile pielii și acționează prin îndepărtarea firului de păr, cât și distrugerea rădăcinii acestuia.

Care este diferența între epilarea cu laser și cea IPL?
În ceea ce privește epilarea cu laser diode, timpul variază în funcție de zona epilată. O ședință pentru axile nu durează mai mult de 10 minute, nivelul disconfortului este cu mult redus, la nivel de înțepături. În timp ce, tehnologia IPL(Intense Pulse Light) este mai dureroasă, necesită mai multe ședințe și implicit mai multe costuri.

Servicii și prețuri:

epilare cu laser diode

certificat Myskin.ro

Promoție:
Până la sfârșitul lunii August beneficiezi de 25% reducere la orice epilare. În plus dacă alegi un pachet de 6 ședințe , ai un discount de 10%.  De exemplu, dacă pentru 6 ședințe axile plătești, în mod normal- 300 lei, la pachet economisești 30 lei.

Locație: centrul Epil Specialist este situat în Galați, pe Str.Saturn, nr. 1, cartier Țiglina 1( zona parfumerie, cofetaria Trandafirul), în cadrul salonului Le Charme.

Ce presupune procedura?

• Pregătirea zonei de epilare •
Înainte de a efectua epilarea cu laser este necesar ca zona dorită să fie proaspăt epilată acasă, prin procedura clasică: bic sau aparat.
• Epilarea propriu-zisă •
În cazul, în care pe suprafața pielii există urme de parfum, deodorant sau alte produse cosmetice, se vor șterge cu o soluție.
Se va continua cu aplicarea unui gel transparent( asemănător cu cel utilizat la ecografii) și se va începe propriul zis , procesul de epilare cu laser.
Aparatul va detecta automat fototipul de piele, care poate varia de la 1-5. În funcție de acest factor, se va seta și intensitatea care va fi folosită.

epiil specialist

Pentru a proteja pielea înainte și după epilare, saloanele Epic Specialist utilizează produse cosmetice profesionale, din gama Neo D-derm, special concepute pentru a oferi rezultate sigure, rapide şi fără efecte adverse ( geluri şi creme de utilizare pretratament, în timpul tratamentului şi posttratament, în funcţie de zona corporală – picioare, axială, inghinal, facial, spate, braţe)

gama produse Neo Derm

epilare laser

Cui se adresează ?
Persoanelor de gen masculin și feminin, care își doresc să scape definitiv de părul în exces. De asemenea, epilarea cu laser diodă este eficient pentru oricare tip de piele , indiferent de grosimea tipului de păr.
Vârsta minimă pentru realizarea procedurii cu laser este de 16 ani. Adițional, se va semna un proces verbal, având în vedere că, persoana în cauză este minoră. În cadrul acestuia sunt menționate atât posibilele riscuri, cât și efectele adverse ale epilării.
Programări la: 0732787118epilare definitivă Galați

Efecte adverse: disconfort în zona supusă epilării, puțin probabil roșeata sau iritații, în cazul pielii mai sensibile.
Nu prezintă riscuri cancerigene și nici nu arde pielea
Contraindicații: persoanele care dețin tatuaje pe o suprafață mai mare a zonei pentru epilare, cele care suferă de boli autoimune. Au tumori , herpes sau care au fost supuse unor intervenții chirurgicale în ultimele 6 luni. Este contraindicat și pe perioada alăptării.( primele 6 luni )
* în cazul persoanelor bronzate se va efectua procedura de epilare cu cel  puțin o săptămână înainte de bronz și se va evita expunerea la soare, o perioadă de o săptămână, după epilare.

epilare definitivă epilare cu laser diode

Rezultate: vor începe a se vedea după aproximativ 2 săptămâni. Pentru obținerea unor rezultate optime sunt necesare în jur de 6 ședințe, care se aplică la un interval de 2-4 săptămâni distanță. Odată la 6-8 luni este necesar a reveni la salon pentru o ședință de întreținere.

Acesta nu este un articol sponsorizat.