Cum a fost la testul mobil Barrier

test mobil Barrier

Caravana Barrier s-a aflat în perioada 21-23 iulie în orașul Galați. Curioșii și nu numai, cei care au dorit să descopere caracteristicile produselor prin intermediul tehnologiei VR au vizitat standul mobil, amplasat în parcarea Kaufland, micro 21.

test mobil Barriertest mobil Barrier

Ce a presupus acest test:

La intrarea în caravana mobilă, pe partea stângă, intr-un spațiu delimitat, ce se pliază pe ideea unei camere se află 2 scaune. Personalul te va ajuta cu poziționarea ochelarilor VR și apoi va începe turul virtual al încăperii.
Pe baza indicaților oferite de acesta, vei putea observa ușile și ferestrele Barrier. Cu ajutorul tehnologiei VR vei putea descoperi  funcționarea sistemului de închidere / deschidere, te vei convinge de protecția asigurată de Barrier, indiferent de vreme sau anotimp.

E o experiență interesantă, doar că durează cam puțin. Mă așteptam, să fie ceva mai cuprinzător și detaliat. Vestea bună e că după test, te înscrii la o tombolă. unde ai șansa de a câștiga una dintre cele 5 city-break-uri la Berlin. După înregistrarea datelor personale în formular, vei primi un mesaj de confirmare pe email. Odată confirmat, ești inscris automat în concurs.
Acestea sunt acordate prin tragere la sorți, pe toată perioada caravanei Barrier, ce continuă până pe 17.09.2017. Agenda orașelor poate fi consultată pe Test Mobil .

test mobil Barrier

Știu despre această firmă, de prin 2013, când de abia se lansau pe piața termopanelor. La acel moment, nu activau decât în câteva orașe. Însă, în câțiva ani au reușit să se dezvolte și să-și construiască un nume în domeniu. Astfel, până în prezent au deschis numeroase francize, colorând în galben, aproape tot teritoriul țării.

Barrier

*orașele marcate cu nuanța de galben deschis au și showroom Barrier

Ce trebuie să știi despre Barrier:

“Firma Electric Plus are o experienţă remarcabilă în domeniul tâmplăriei termoizolante, punând bazele structurii actuale în urmă cu 15 ani și începând să producă ferestre și uși din PVC, sub numele de Barrier® .
Barrier®  oferă un pachet complet de servicii de înaltă calitate. Ferestrele Barrier® sunt produse în fabrica din Bacău cu ajutorul a peste 600 de angajaţi, fiind renumite atât în România, cât și în partea de est a Europei. Aici se realizează și produsele speciale din PVC, cum ar fi structurile curbe și cele la unghi, obloanele și ușile.”

Te-am făcut curios? Vizitează caravana în orașul tău sau află mai multe informații despre produse pe site.

.