Balerina, animatia 3D in cinematografe

Balerina ” , citisem titlul acestui film într-un articol , ce prezenta premiera filmului în cinematografe. Am urmarit trailerul și mi-am pus în gând să-l vad. Zis și făcut! O mică introducere in poveste, precum și câteva impresii , vă împărtășesc în cele ce urmează.

Cei doi tineri decid să fugă de la orfelinat pentru a-și împlini visele. Felicie, acela de a deveni balerină la Opera din Paris, iar baiatul de a deveni inventator. Tânărul  a pus la cale un plan. Escapada lor e pe punctul de a da greș, însă nimic nu le sta în cale și ajung în Paris. Printr-o conjunctură mai puțin plăcută, baiatul cade pe o navă , însă îi promite că se va întoarce curând.Văzându-se singură, tânăra pleacă să caute Opera. Ajunsă pe o stradă, aceasta a întrezărit forma clădirii din fotografie. Entuziasmată, Felice se îndreaptă către ea. Înăuntru i-a atras atenția o grațioasă balerină, iar privirile i-au ramas ațintite către aceasta, urmărindu-i fiecare mișcare. Însă acest lucru nu a durat mult , deoarece este surprinsă de îngrijitoarea clădirii , care o consideră o hoață. Aceasta o alungă din cladire, iar Felicie este nevoită să plece. Între-timp s-a lasat și noaptea , iar tânara se vede singură pe străzile Parisului. Nu pentru mult timp, pentru că se întâlnește din nou cu acea femeie. Îi spune despre visul ei și o convinge să accepte să- i fie de ajutor la treburile , pe care le are de facut ca și ingrijitoare. Îm tot acest timp , întrebările nu contenesc a se opri, Felicie fiind doritoare să știe cât mai multe despre balet și misterioasa balerină.
Însă, acesta este doar începutul acestui vis care va prinde contur alături de îngrijitoare și prietenul său, Victor.Odette îi va deveni profesoara de balet, fiind la rândul ei , una dintre cele mai bun balerine, însă datorită unui accident, nu a mai putut profesa.
Curioși să aflați continuarea poveștii?
Mergeți să vizionați filmul Ballerina( Dublat 3D ) în cinematografe. Urmăriți trailerul:

Piesele ce se regăsesc pe coloana sonoră a filmului sunt: Unstoppable( Sia), Be Somebody( ), You know it’ s about you( Magical Thinker feat Stephen Wrebel).
Filmul a fost dublat in limba romană de Teo Trandafir în rolul profesoarei de dans- Odette, Dana Rogoz pentru Felice și Dorian Popa în rolul prim balerinului, Rudolph.
Invățături ce le putem desprinde din acest film:

Oricât ți-ar fi de greu, nu renunța la visul tău. Mulți vor încerca să-ți pună piedici, dar tu mergi înainte.
Banii nu pot cumpăra talentul. Un vis ce este alimentat de dorință și pasiune nu poate echivala cu valoarea materială.
Orice lucru, dacă nu-l faci cu pasiune, e lipsit de viață. Nu există trăire, emoție, sentiment.
Orice vis a pornit de la ceva mic până a devenit măreț. La fel, ca și scânteia ce aprinde focul, un vis trebuie alimentat cu dorința și perseverență.
Competiția îți arată care îți sunt adevarații prieteni.
Statutul social nu-ți permite să-i faci pe alții să se simtă inferiori ție , ca un “nimic” .

Într-un final , visele se îndeplinesc, dacă crezi în ele și muncești pentru realizarea acestora.
Balerina este distribuit de Freeman Entertainment și a avut premiera pe marile ecrane din România pe 3 martie.

Ballerina movie