Alexandra Ușurelu, concert la Galați cu formula completă

Alexandra Ușurelu va susține un concert la scenă deschisă, la Grădina de Vară a Teatrului Nae Leonard din Galați. Interpreta s-a mai aflat în orașul nostru, când a cântat în deschiderea concertului trupei Vunk.

Concurs fulger! Câștigă una dintre cele 3 invitații duble la concert pentru cineva drag ție. Participă aici !

Biletele se găsesc în regim presale, la Daily Pub la prețul de 40 Ron sau pe iabilet.ro. Se pot achiziționa și in ziua concertului, la prețul de 50 Ron.

Ca și warm-up va fi Liviu Stoica , începând cu orele 19:00 , urmând ca apoi, Alexandra alături de invitata ei, flautista Cristina Răducan să ne ducă “Până la capătul lumii” cu muzica ei , care transmite emoția, în cea mai pură formă a sa.

Nu mai puțin de 300 de concerte, cu casa închisă, fapt ce demonstrează , că mai sunt persoane care mai știu pretul corect al muzicii bune și adevarate. O artistă, care nu s-a comercializat pentru a reuși să atingă sufletele oamenilor. Pentru că ea, însuși e sufletul pur al muzicii pe care o cântă.

Iar dacă, am uitat să apreciem adevaratele valori înseamnă ca ” Ceva se întâmplă cu noi”.

Dacă nu ai avut, până acum ocazia să-i cunoști muzica și dincolo de ea, pe omul și artistul Alexandra Ușurelu, acum e momentul.